Rohožník
Pon - Pia 6:15 - 16:15

Pricestovali k nám zázrační kamaráti, Cupi&Lupi

„Cupi, Lupi poď sa hrať, tu je každý kamarát!“, ozývalo sa veselo v jeden daždivý deň z našej škôlky. Nôžky dupotali, rúčky tlieskali ... nielen na túto pesničku, ale na všetky, ktoré nám prišli zaspievať mačička Cupi a kocúrik Lupi.

Títo dvaja nerozluční kamaráti nám o sebe  prezradili svoj rozprávkový príbeh.  Z mora ich  zachránil dobrý pirát Nathan. od neho dostali veľký cestovateľský kufor, čarovný kľúč a úlohu, aby sa objavili vo svete škôlkarov. A u nás sa im to veru podarilo!
S deťmi sa hneď spriatelili. Spoločne otvorili kufor pomocou kľúča a zázračných slov. V  ňom objavili samé zaujímavé veci. Napríklad aj  farebnú sukňu pani Dúhy, z ktorej sa stratili farby. Kocúrik  Lupi im predstavil svoju kamošku blšku Žanetu. A tá si trošku oddýchla vo vrecku nášho Peťka. Deti sú veľmi múdre a šikovné, preto  pomohli  svojím novým zvieracím kamarátom spoznať  športy, ktoré Cupi a Lupi videli v starom ďalekohľade. Každý šport nám predstavili aj veselou pesničkou, pri ktorej sme cvičili, tancovali a spievali. A verte nám, že sme sa aj poriadne zapotili. Celé stretnutie bolo plné pesničiek, smiechu a dobrej nálady. Deti dokázali, že majú výdrž a neboja sa žiadnej výzvy do tanca, či cvičenia.Každá zábava má však svoj koniec a my sme sa museli s našimi novými kamarátmi Cupi a Lupi rozlúčiť. Ešte spoločná fotka, posledné zakývanie si. Smutní však neostávame. Veríme, že sa obaja do našej škôlky ešte vrátia. Dovtedy nás budú hriať spomienky na krásne prežitý zázračný deň. Cupi a Lupi ďakujeme!


Fotografie z koncertu Cupi&Lupi nájdete TU: https://www.msrohoznik.sk/fotogaleria/koncert-cupi-lupi

Zverejňovanie dokumentov

Prevádzkové hodiny

  • Pondelok - Piatok06:15-16:15
  • SobotaZatvorené
  • NedeľaZatvorené

Kontaktné informácie

  • Školské námestie 408
    906 38 Rohožník,
  • 034 65 88 822
  • info@msrohoznik.sk