Rohožník
Pon - Pia 6:15 - 16:15

Preniesli sme sa do rozprávky ... alebo ako sme si užili KARNEVAL

V stredu 31.1.2024 sa celá naša MŠ premenila na „Rozprávkoland“.

Na tento deň sa deti nevedeli dočkať. Od rána prichádzali do tried v maskách. Nechýbali princezné, superhrdinovia, motýliky, víly ba dokonca hviezdna obloha, slnečná sústava či pokémoni. Chvíľami sme naozaj nevedeli, či sme v škôlke alebo v skutočnom rozprávkovom svete. Bolo to jedným slovom ROZPRÁVKOVÉ.
Keďže Karneval nie je len o kostýmoch, ale hlavne o zábave, hrách či súťažiach, tak sme si pre deti pripravili malé prekvapenie v podobe hier, ktoré si s pani učiteľkami prešli. Nechýbala šašovská cesta, cez ktorú museli deti prejsť vo dvojici, triafanie šašovi do nosa, balans, zem je láva, či ukladanie loptičiek na žonglovanie. Počas hier deťom nechýbala trpezlivosť, odhodlanie ani veľká radosť. Hudba a šťastný smiech detí sa ozýval nielen telocvičňou, ba dokonca celou škôlkou. Na konci zábavy každá trieda prešla cez bublinky, ktorými sme ukončili našu zábavu. Bublinky vyčarovali nejednému dieťaťu úsmev na perách. Nakoniec si domov každé dieťa odnieslo krásny diplom a sladkú odmenu.
Aj keď bolo vonku chladno nás hrial príjemný pocit, že sme urobili našim deťom radosť a aspoň na chvíľku sme ich, aj všetkých nás, preniesli do rozprávky. 
Tak teda zase o rok ?

Karnevalové fotografie nájdete TU: https://www.msrohoznik.sk/fotogaleria/karneval-2024

Zverejňovanie dokumentov

Prevádzkové hodiny

  • Pondelok - Piatok06:15-16:15
  • SobotaZatvorené
  • NedeľaZatvorené

Kontaktné informácie

  • Školské námestie 408
    906 38 Rohožník,
  • 034 65 88 822
  • info@msrohoznik.sk