Rohožník
Pon - Pia 6:15 - 16:15

Koncert Uja Jana 22.9.2023

V piatok, v slnečné dopoludnie, sa z nášho dvora materskej školy, ozýval doďaleka veselý spev, smiech a radostná nálada detí. Za týmto všetkým bol príchod speváka a zabávača, Uja Jana, ktorý medzi nás zavítal. Samozrejme, že si nezabudol so sebou priniesť aj svoju gitaru!

Ujo Jano si pre naše, vaše detičky pripravil pesničky, ktoré poznali, tak mu so spevom pomohli. Niektorí si vyskúšali zaspievať aj do ozajstného mikrofónu a poviem vám, že im to pekne spievalo. Nechýbali samozrejme aj tančeky, veď čo by to bol za koncert.  Tancovali naozaj všetci, malí i veľkí. Konala sa aj nejedna tanečná súťaž! Najlepší tanec vo dvojici i tancuj podľa Laury a Sylvinky.  A ako tieto súťaže skončili? No, veď ako inak, remízou. Zábava ďalej pokračovala a deti zobrali do tanca všetky pani učiteľky a veselo si tancovali a spievali. Deti prezradili ujovi Janovi, aj svoje tajomstvá, či sa im podarilo niečo pokaziť alebo rozbiť, aká je ich obľúbená rozprávka, ale aj aké majú doma autá.  Na záver si v jednom „fáre“ zajazdili po celom školskom dvore.
Toľkej radosti, smiechu, všakovakých tancov ... naozaj perfektný koncert to bol! Ako to tak chodí, všetko pekné sa musí raz skončiť a tak sa skončil aj tento koncert, ktorý deti odmenili svojím veľkým potleskom.

Dovidenia Ujo Jano a ďakujeme, vidíme sa nabudúce!

Fotografie nájdete TU: https://www.msrohoznik.sk/fotogaleria/koncert-uja-jana-22-9-2023

Zverejňovanie dokumentov

Prevádzkové hodiny

  • Pondelok - Piatok06:15-16:15
  • SobotaZatvorené
  • NedeľaZatvorené

Kontaktné informácie

  • Školské námestie 408
    906 38 Rohožník,
  • 034 65 88 822
  • info@msrohoznik.sk